Vippi.fi kokemuksia: tutustu palveluun ennen joustoluoton hakemista

Vippi.fi myöntää joustoluottoja ja pikavippejä, ja se on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla jo yli 10 vuoden ajan. Voit hakea ja hoitaa laina-asioita palvelussa ympäri vuorokauden automatisoidun ja nopean prosessin ansiosta.

4/5

Lainasumma:

100 – 10 000 €

Laina-aika:

1 – 36 kk

Luoton korko:

19.9 %

Ikävaatimus:

18v

Mikä yritys on Vippi.fi:n takana

Vippi.fi on vuodesta 2006 saakka toiminut luotonmyöntäjä, jonka taustalla toimiva yritys on Saldo Finance Oy.

Saldo Finance tunnetaan myös päätoiminimellä Tact Finance. Se on osa vuonna 2006 Suomessa perustettua Tact Group ryhmää, joka toimii myös Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa. Konserni työllistää noin 30 rahoitusalan ammattilaista.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa, mutta sillä on toimipisteitä myös Helsingissä, Tukholmassa, Varsovassa, Tallinnassa sekä Luxemburgissa.

Vippi.fi:n lainaprosessi on automaattinen, joten lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa. Tact Group onkin yksi nopeimmista automatisoitua lainan myöntämisprosessia käyttävistä yrityksistä.

Vippi.fi - luottoa jopa 10 000€ asti

Vippi.fi yhtiöllä on tarjolla tällä hetkellä kaksi lainatuotetta: kulutusluotto ja joustoluotto. Joustoluotto on käytännössä sama asia kuin aiemmin tarjottu pikavippi, mutta koko lainasummaa ei tarvitse nostaa käyttöön kerralla ja takaisin maksettu summa palautuu aina uudelleen käyttöösi.

Joustoluoton luottoraja on 500 – 2000€ riippuen hakijan maksukyvystä. Maksukyky tarkistetaan automaattisesti, joten luottopäätöksen saa todella nopeasti. Kun lainahakemus on hyväksytty, voit vapaasti nostaa rahaa milloin tahansa luottorajan puitteissa.

Kulutusluotto puolestaan on kertaluonteinen luotto, joka voi olla maksimissaan 10 000€.

Joustoluotto

Kulutusluotto

Nostojen tekeminen on helppoa MySaldo-palvelussa tai tekstiviestillä.

Millainen hakija voi saada lainaa Vippi.fi:ltä?

Lainan saaminen palvelusta on verrattain helppoa. Vippi.fi:n asettamat minimivaatimukset lainaa hakevalle henkilölle ovat:

Vippi.fi asettaa melko monta ehtoa lainan hakemiselle, vaikka toisaalta kaikki nämä ehdot ovat hyvin tavallisia netissä haettavien lainojen kohdalla.

Koska lainanhakuprosessi on automatisoitu, kannattaa huolehtia näiden vähimmäisehtojen täyttymisestä sekä tietojen huolellisesta täyttämisestä.

Näin voit hakea Vippi.fi lainaa

Lainan hakeminen Vippi.fi -palvelun kautta on todella helppoa ja nopeaa. Koska koko prosessi on automatisoitu, saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Näin lainan hakeminen onnistuu käytännössä:

Et tarvitse lainahakemukseen vakuuksia tai liitteitä. Lainapäätös tehdään 5 minuutissa ja rahat ovat tililläsi parhaimmillaan jo 15 minuutin sisällä lainatarjouksen hyväksymisestä.

Hakemus on ilmainen eikä sen täyttäminen vielä sido mihinkään.

Muista: hyväksyttyäsi lainatarjouksen, sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus lainalle, jos et ole vielä nosta nostanut sitä.

Mikä on Vippi.fi lainan korko?

Vippi.fi lainan korko on 13,9-19,9% riippuen valitsemastasi lainatuotteesta. Lisäksi todellinen vuosikorko on 29,6% ja lainanhoitokulut 0,01% päivässä (maksimissaan 150 € vuodessa).

Korko on melko korkea ja käytännössä korkein mahdollinen sallitun korkokaton puitteissa, mutta toisaalta tyypillinen tämän kaltaisille lainoille. Sama lainasumma voi kuitenkin olla saatavissa myös matalammalla korolla, joten joustoluottojen vertaileminen ehdottomasti kannattaa.

Koron ja lainanhoitokulujen lisäksi lainaan saattaa tulla myös muita kuluja. Vippi.fi esittelee hinnastossaan erilaisia palvelumaksuja, joista saattaa kertyä huomattavia lisäkustannuksia lainan hintaan, mikäli sen takaisinmaksu ei onnistu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Tässä muutama esimerkki lisäpalveluiden hinnoista:

Vippi.fi - Suomen suosituin pikalaina

Vippi.fi palvelu on Suomen suosituin vippipalvelu, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 lähtien. Kotimainen yritys on luotettava ja tarjoaa esimerkiksi 14 vuorokauden peruutusoikeuden. Palvelun suosiota selittääkin avoin ja läpinäkyvä toiminta, johon suomalaiset ovat luottaneet jo pian 20 vuotta.

Kokemuksia Vippi.fi -palvelusta

Erityisesti asiakkaat ovat kehuneet Vippi.fi:n käytännöllistä lainanhakuprosessia. Hakemus on todella helppo ja nopea täyttää, eikä siihen tarvita liitteitä tai vakuuksia. Lainapäätöksen sekä rahat saa myös lähes aina heti.

Korko on kuitenkin melko korkea, mikä lainanhakijan kannattaa muistaa jo luottoa hakiessaan. Lisäksi korkojen ja lainanhoitokulujen päälle tulee erilaisia palvelumaksuja.

Yleisesti ottaen Vippi.fi on luotettava palvelu ja asiakkaat kehuvat sen helppoutta ja luotettavuutta toimivan asiakaspalvelun lisäksi.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Vippi.fi:n asiakaspalvelu on tavoitettavissa monella tavalla, sillä sähköpostin ja puhelinnumeron lisäksi heillä on verkkosivuillaan chatti. Vaikka asiakaspalvelun aukioloajat ovat laajat, yhtiö saa risuja puheluiden hinnoista, joiden voidaan katsoa olevan korkeita yritykselle, joka perii kohtuullisen korkeaa korkoa lainoistaan muiden palvelumaksujen lisäksi.

Yritys:
Tact Finance Oy

Postiosoite:
Juhana Herttuan puistokatu 3
20200 Turku

Asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@tactfinance.fi
P. 06000 55000 Puhelun hinta 2,00€/min+pvm/mpm (jonotuksen hinta pvm/mpm)

Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 7 – 19 ja la klo 10 – 18

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vippi.fi ilmoittaa automaattisesti mahdollisuudesta korottaa luottorajaa niille asiakkaille, joiden maksukyvyn perusteella se on mahdollista. Voit tarkistaa asian MySaldo-palvelusta. Luottorajan korotus on lisämaksullinen palvelu ja rahat ovat käytössäsi heti, kun olet hyväksynyt uudet luottoehdot.
Joustoluotto ja luottokortti toimivat periaatteessa samalla samalla tavalla. Toisin kuin fyysinen luottokortti, joustoluotto on kuitenkin käytössäsi heti, kun hakemus ja lainatarjous on molemmat hyväksytty.

Kun sinulla on Vippi.fi -joustoluotto, voit nostaa lainaa MySaldo- palvelun kautta.

Voit kirjautua palveluun:

  • Henkilötunnuksella ja puhelimeen lähetettävällä varmistuskoodilla
  • Verkkopankkitunnuksilla
  • Mobiilivarmenteella
Kreditz tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille palvelua, jonka avulla varmistetaan lainanhakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky. Palvelua käytetään ylivelkaantumisen ehkäisemiseksi ja henkilökohtaisten lainatarjousten tekemiseksi.
Vippi.fi laskuttaa asiakkaitaan sähköpostitse. Kaikki laskut löytyvät lisäksi myös MySaldo-palvelusta.