Limiitti.fi kokemuksia: Lue tämä ennen lainan hakemista!

Limiitti.fi on suomalaisille tuttu lainapalvelu, joka muutti nimensä SaldoLimiitiksi alkuvuonna 2019. Vaikka nimi muuttui, tarjoaa yritys edelleen samaa palvelua samoilla ehdoilla. Tarjolla on maksimissaan 2000€ joustoluotto, jonka hakeminen netissä on nopeaa ja vaivatonta.

4/5

Lainasumma:

300 – 2000 €

Laina-aika:

3 – 30 kk

Luoton korko:

20 %

Ikävaatimus:

18v

Mikä yritys toimii Limiitti.fi:n takana?

SaldoLimiitin omistaa vuonna 2022 rekisteröity turkulainen yritys Tact Finance Oy, joka on osa Saldo-konsernia. Käytännössä yritys on kuitenkin toiminut jo vuodesta 2006, sillä Tact Finance on aiemmin ollut osa Saldo Financea.

Muita yrityksen omistamia brändejä ovat:

SaldoLimiitti - luottoa 2000 € asti

SaldoLimiitin ainoa lainatuote on joustoluotto, jota voidaan myöntää 300 – 2000€.

SaldoLimiitiltä voit nostaa rahaa käyttöösi haluamasi määrän luottorajan puitteissa. Voit nostaa koko summan kerralla tai käyttää limiittiä samalla tavalla kuin luottokorttia, eli maksaa sillä pienempiä maksuja ja maksaa luottoa takaisin kuukausittain.

Rahaa on helppo nostaa joko tekstiviestillä tai netissä.

SaldoLimiitin joustoluotto lyhyesti:

Kenelle SaldoLimiitti tarjoaa lainaa?

SaldoLimiitti on asettanut lainaa hakeville henkilöille minimivaatimukset, jotka henkilön tulee täyttää lainaa hakiessaan. Rajoitusten on tarkoitus varmistaa, että hakijalla on riittävä maksukyky ja samalla myös ehkäistä hakijoiden liiallista velkaantumista ja maksuvaikeuksia.

SaldoLimiitin asettamat vähimmäisvaatimukset luotonjakijalle ovat:

Limiitti.fi – näin voit hakea joustoluotto

SaldoLimiitin lainahakemus on helppo ja nopea täyttää netissä. Näin helposti se onnistuu:

  1. Siirry SaldoLimiitin verkkosivuille
  2. Valitse lainasumma, eli luottoraja
  3. Syötä henkilötiedot ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
  4. Täytä hakemukseen muut tarvittavat tiedot mm. tuloista ja veloista
  5. Lähetä hakemus

Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa, ja sen hyväksymisen jälkeen saat luoton käyttöösi 1-2 päivän sisällä. Voit myös käyttää lisämaksullista Pikasiirto-palvelua, jolloin lainasumma siirtyy käytettäväksi noin 15 minuutin kuluessa.

Ensimmäisen noston jälkeen rahaa voi myös nostaa nopeasti ja kätevästi tekstiviestillä.

Mikä on SaldoLimiitti lainan korko?

SaldoLimiitin nimelliskorko on 19,90% ja tilinhoitomaksu 6,09€/ kk. Korko on jokseenkin korkea, vaikka toisaalta hyvin tavallinen tämän tyyppisille luotoille. Ennen lainan ottamista kannattaa kuitenkin suorittaa joustoluottojen vertailu, jonka avulla löydät parhaan mahdollisen luoton käyttöösi.

Koron ja tilinhoitomaksun lisäksi SaldoLimiitti veloittaa palvelumaksuja muun muassa maksuvapaista kuukausista, lyhennysvapaista ja eräpäivän muutoksista. Nämä maksut kannattaa huomioida lainaa hakiessa, sillä pienistäkin sivukuluista voi kertyä huomattava summa, joka lisää lainan kokonaishintaa.

Limiitti.fi ja SaldoLimiitti – yksi ja sama asia?

Saldo on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on osa Tact Finance Oy:ta. Limiitti.fi:stä tuli osa Saldoa vuonna 2019, jolloin myös palvelun nimi muuttui. Vaikka brändi muuttui, palvelu pysyi samana. Käytännössä Limiitti.fi ja SaldoLimiitti ovat siis sama asia, ainoastaan nimi on vaihtunut.

Limiitti.fi saatetaan usein sekoittaa lainantarjoajiin, joilla on samankaltainen nimi. Erilaisia netistä löytyviä arvosteluja ja keskusteluja kannattaa tarkastella kriittisellä otteella, sillä ne kaikki eivät välttämättä koske nykyään SaldoLimiittinä tunnettua yritystä.

Asiakkaiden kokemuksia Limiitti.fi:stä

Limiitti.fi on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 ja se onkin siksi tuttu ja luotettava kumppani suomalaisille asiakkaille. Useimmilla palvelun asiakkailla on varsin positiivisia Limiitti.fi kokemuksia. Erityisesti sivuston käytettävyyttä, asiakaspalvelun sujuvuutta ja hakuprosessin helppoutta kehutaan.

Kritiikkiä puolestaan saa se, että asiakaspalvelu on maksullista ja puhelun hinta on melko kallis. Tämä ei kannusta asiakkaita hakemaan apua ongelmiinsa lainaan liittyen. Lisäksi lainan korkoa pidetään korkeana, mitä se onkin.

Lainan hintaa nostaa myös erilaiset maksulliset lisäpalvelut, jotka nostavat todellisen vuosikoron korkeaksi.

Hyvää kuitenkin on se, että yhtiön luotettavuutta pidetään hyvänä, eikä yrityksen toiminnasta olekaan tiedossa mitään suurempia ongelmia. Asiakkaat kiittelevät myös sitä, että SaldoLimiitti on täysin kotimainen palvelu.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

SaldoLimiitin asiakaspalvelun aukioloajat ovat joustavat, sillä monista kilpailijoista poiketen se palvelee myös ilta-aikaan sekä lauantaisin. Toisaalta puhelut ovat maksullisia, joten asiakkaita ei kannusteta ottamaan yhteyttä pienissä ongelmissa.

Asiakaspalvelu on kuitenkin toimivaa ja asiantuntevaa, ja vastauksen kysymyksiinsä saa nopeasti. Puhelinnumeron lisäksi asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa sähköpostitse.

Asiakkaat voivat hyödyntää myös MySaldo-palvelua, josta voi tarkistaa muun muassa laskutukseen ja omaan luottorajaan liittyviä asioita.

Yritys:
Tact Finance Oy

Postiosoite:
Juhana Herttuan puistokatu 3
20200 Turku

Puhelinnumero:
06000 55000
Puhelun hinta 2,00 €/min+pvm/mpm (jonotuksen hinta pvm/mpm)

Sähköpostiosoite:
asiakaspalvelu@tactfinance.fi

Aukioloajat:
ma-pe 7-19 ja la 10-18.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Limiitti.fi:n nimi vaihtui SaldoLimiitiksi vuonna 2019. Limiitti on siis sama palvelu kuin Limiitti.fi uudella SaldoLimiitti nimellä.
SaldoLimiitti käyttää lainastaan nimitystä limiittilaina, joka vastaa joustoluottoa. Limiitti on siis laina, josta voit nostaa rahaa omien tarpeidesi mukaan sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.
MySaldo on SaldoLimiitin käyttämä verkkopalvelu, jossa asiakas voi tarkistaa omaan lainaansa liittyviä asioita, kuten luottorajan ja käytetyn luoton. MySaldo-palveluun voi kirjautua SaldoLimiitin verkkosivustolla omilla verkkopankkitunnuksilla.
Limiitti.fi tekee maksukykyarvion hakijan antamien tietojen perusteella. Jos maksukykyä ei arvioida riittävän hyväksi, SaldoLimiitti ei voi myöntää hakijalle luottoa.
Kun lainan lyhennys maksetaan suoraan MySaldo-palvelun kautta, se kirjautuu heti ja on uudelleen käytettävissä luottorajan puitteissa.