Pikaluotto heti tilille - hae pikalainaa netistä!

Yllättävien pienten kulujen koputtaessa ovelle, hikikarpalot alkavat kihelmöidä itse kunkin otsalla. Pikaluotto voi olla hyvä ratkaisu pienten akuuttien kulujen paikkaamiseen ja se voi auttaa oman talouden taas raiteilleen. Hakemalla pikalainaa netistä voit maksaa nopeasti pois yllättävät laskut ja huokaista helpotuksesta.

Pikalainaa voi hakea netistä ilmaiseksi yhdellä näppärällä hakemuksella ja vertailemalla pikalainoja voit löytää ratkaisun, joka sopii omaan talouteesi.

Vertaa pikaluotot

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

1 - 4000 €
3 - 54 kk
8.50 - 19 %

50 - 2000 €
1 - 12 kk
0 - 19 %

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

300 - 2000 €
3 - 65 kk
19 %

1 - 15 000 €
1 - 12 kk
19 %

100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19 %

Mitä pikaluotto tarkoittaa?

Pikaluotto on nopea laina

Pikaluotolla tai pikalainalla tarkoitetaan lainaa, joka maksetaan tilille nopeasti parhaimmillaan saman päivän sisällä ja joka on summaltaan yleensä maksimissaan muutaman tuhat euroa. Pikaluotto on tarkoitettu akuuttien kulujen paikkaamiseen ja se täytyy tyypillisesti maksaa takaisin muutaman kuukauden sisällä.

Pikalainat ovat vakuudettomia lainoja, jonka voi hakea netistä nopealla ja ilmaisella hakemuksella ja jonka voi käyttää haluamaansa tarkoitukseen, kuten puhelinlaskun tai lääkärilaskun maksamiseen.

Pikaluotto sai rantautui Suomeen vuonna 2005 pikavipin muodossa ja se perustui amerikkalaiseen payday loan-lainamalliin, jossa asiakkaat saivat pienen lainan palkkakuittiaan vastaan ja se maksettiin takaisin seuraavasta palkasta.

Nykyään pikavipit on muutettu mukavampaan ja asiakasystävällisempään pikaluottoon, jossa nimelliskoron katto on 20 % ja todellinen vuosikorko saa olla maksimissaan 50 % uusimman korkokattolain mukaan. Tänä päivänä pikaluottoa voi hakea maksimissaan jopa muutamiin tuhansiin euroihin saakka.

Hae pikaluottoa netistä - näin se onnistuu!

Pikaluottoa voi hakea nopeasti netissä mihin aikaan päivästä tahansa, vaikka keskellä yötä. Vakuudetonta pikaluottoa voi hakea netistä yksinkertaisella hakemuksella ja rahat voi saada tilille parhaimmillaan saman päivän sisällä tai viimeistään parissa päivässä.

Ensimmäinen askel on päättää haluamasi lainasumman määrä ja laina-aika. Summan pitäisi olla sellainen, joka kattaa kulusi ja jonka pystyt maksamaan takaisin ilman, että se vetää talouttasi liian tiukalle.

Seuraavaksi sinun pitää täyttää lainahakemus ja lähettää se. Käyttämällä meidän sivustoamme saat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joita voit vertailla ja valita niistä sopivan.

Viimeinen askel on allekirjoittaa lainasopimus ja toimittaa tarvittavat liitteet ennen kuin laina maksetaan tilillesi.

Näin haet pikaluottoa netistä:

  1. Valitse lainasumma ja -aika
  2. Täytä lainahakemus meidän kauttamme
  3. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä sopiva
  4. Allekirjoita lainasopimus ja toimita liitteet
  5. Laina maksetaan tilillesi viimeistään parin päivän sisällä

Erilaiset pikaluotot ja niiden erot

Nykypäivänä markkinoilla on paljon erilaisia pikaluottoja, jotka voivat auttaa lainanhakijoita erilaisissa tilanteissa. Ennen lainahakemuksen täyttämistä voi olla hyvä idea tutustua erilaisiin lainatuotteisiin ja päättää, millainen pikaluotto sopii omaan tarkoitukseen kaikista parhaiten.

1. Joustoluotto

Talouteen joustavuutta tuova joustoluotto on erinomainen ratkaisu monissa tilanteissa. Joustoluottoa voi olla mahdollista hakea jopa useampaan tuhanteen euroon saakka ja se sopii etenkin heille, jotka tarvitsevat joustoa arkeensa tai pehmikettä budjettiin.

Joustoluotto toimii kuin luottokortti: saat käyttöösi tietyn luottolimiitin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja vaikka useampaan kertaan kuukaudessa. Voit maksaa luottotililtäsi esimerkiksi laskuja tai tehdä nostoja omalle tilille.

Joustoluoton maksuaika on joustava ja maksat vain käyttämästäsi luotosta. Jos sinulla on esimerkiksi 1000 euron joustoluotto ja käytät 500 euroa, maksat korkoa ja kuluja vain käytetystä 500 eurosta. Luottoa vapautuu käyttöösi sitä mukaa, kun olet lyhentänyt pääomaa.

2. Kertaluotto

Kertaluotto on tilille kerralla maksettava luotto ja se voi olla esimerkiksi pikalaina tai kulutusluotto. Kertaluoton summat voivat vaihdella lainatyypistä riippuen, mutta kulutusluottoa voi saada jopa 70 000 euroon saakka, kun taas pikalainoja voi saada tuhanteen tai pariin tuhanteen euroon saakka.

Kun kertalaina on maksettu tilillesi, lyhennät lainaa takaisin kuukausittaisilla lyhennyksillä siihen saakka, että pääoma ja korot on maksettu pois.

Vakuudeton kertaluotto on hyvä ratkaisu niin suuremman kuin pienemmän rahareiän tukkimiseen ja sen voi käyttää esimerkiksi auton ostamiseen tai pintaremonttiin.

3. Täsmäluotto

Täsmäluotto on kerralla tilille maksettava laina, joka voi olla muutamista satasista aina 70 000 euroon saakka. Se on vakuudeton laina, joka sopii sekä pienten kulujen kattamiseen että suurempiin hankintoihin.

Täsmäluoton maksuaika on lainantarjoajasta riippuen maksimissaan 15 tai 20 vuotta ja lainaa lyhennetään kuukausittain. Ominaisuuksiltaan täsmäluotto onkin samanlainen kuin kulutusluotto.

4. Tililuotto

Tililuotto muistuttaa ominaisuuksiltaan joustoluottoa. Saat käyttöösi luottolimiitin, joka voi olla parista tuhannesta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin saakka ja limiittisi puitteissa voit tehdä nostoja useamman kerran kuukaudessa.

Vakuudeton tililuotto tuo joustoa talouteen ja tarjoaa joustavan maksuajan, sillä maksat korkoa ja kuluja vain käyttämästäsi luotosta.

Tililuotto sopii etenkin heille, jotka tarvitsevat jatkuvaa joustoa talouteensa ja pelivaraa budjettiin pitkällä tähtäimellä.

Mihin pikaluoton voi käyttää?

Pikaluotto on kerralla tilille maksettava vakuudeton lainatuote, joka voi auttaa asiakkaita tilanteessa kuin tilanteessa. Luoton voi käyttää mihin tahansa haluamaansa kohteeseen, oli kyse sitten yllättävien laskujen maksamisesta, keittiöremontista, auton huollosta tai vaikka lomamatkasta.

Pikaluotto on omiaan etenkin tilanteessa, jossa yllättävää kulua ei pysty kattamaan budjettia tiukentamalla. Lainaa hakemalla voit päästä nopeasti takaisin raiteillesi ja maksaa pois menoerän ilman, että taloutesi heittää häränpyllyä.

Pikaluoton korko ja takaisinmaksuaika

Lainatuotteiden korot määräytyvät aina henkilökohtaisesti ja lainantarjoaja tarjoaa hakijalle korkoa, joka perustuu muun muassa hakijan taloudelliseen tilanteeseen ja maksuhistoriaan.

Pikalainan nimelliskorko saa olla maksimissaan 20 % ja todellinen vuosikorko 50 %. Minimissään lainantarjoajat veloittavat hakijalta noin 4,2 % korkoa, mutta korko voi olla mitä tahans 4 % ja 20 % väliltä.

Kun haluat löytää mahdollisimman edullisen lainan, kannattaa kiinnittää kuitenkin huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät korot ja kulut.

Pikaluoton takaisinmaksuaika riippuu siitä, minkä tyyppisen lainan olet ottanut. Pieni pikalaina maksetaan takaisin yleensä muutaman kuukauden sisällä, mutta kulutusluotto tai täsmäluotto maksetaan viimeistään 20 vuoden sisällä kuukausittaisia lyhennyksiä tekemällä.

Joustoluotto sen sijaan tarjoaa joustavan maksuajan, jossa hakija maksaa korkoa, kuluja ja pääomaa vain käyttämästään luoton määrästä kuukausittain. Luottoa vapautuu käyttöön sitä mukaan, kun hakija lyhentää pääomaa. Luottosopimus pysyy avoinna, vaikka pääoma olisi maksettu kokonaisuudessaan takaisin, ellei hakija sulje luottotiliä.

Hakija valitsee takaisinmaksuajan hakemusta tehdessään. Mitä pidempi maksuaika valitaan, sen pienempi kuukausittainen lyhennys on, mutta toisaalta sitä kalliimmaksi laina tulee pitkällä tähtäimellä.

Kuka voi hakea pikaluottoa? Yleiset lainaehdot

Pikaluottoa voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Riippuen haetusta pikaluoton määrästä, lainantarjoaja saattaa myös vaatia korkeampaa ikää.

Alle olemme listanneet yleiset lainaehdot pikaluoton saamiseksi:

Opiskelijoiden, työttömien ja eläkeläisten on myös mahdollista hakea pikalainaa, mutta heidän täytyy täyttää samat vaatimukset kuin työssäkäyvien hakijoiden.

Pikaluotto on nopea ja joustava laina

Akuuttiin lainantarpeeseen pikaluotto voi olla nopea ja joustava ratkaisu, joka auttaa paikkaamaan yllättäviä rahareikiä. Pikaluoton voi hakea netistä yhdellä hakemuksella nopeasti ja ilman vakuuksia, jonka lisäksi se maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana.

Pikaluoton avulla voi maksaa esimerkiksi puhelinlaskun, ruokalaskun, pintaremontin, auton huollon tai uuden jääkaapin rikkoutuneen tilalle. Käyttötarkoituksen hakija voi valita itse, joten voit paikata pikaluotolla mitä tahansa rahareikiä.

Valitsemastasi lainatyypistä riippuen voit jopa saada pitkän tai joustavan maksuajan, mikä ei rasita omaa kuukausibudjettiasi liikaa. Lainasumma ja maksuaika kannattaakin suunnitella niin, ettei vyötä tarvitse kiristää liikaa.

Pikaluottotuotteita on markkinoilla useita ja mahdollisimman edullisen pikalainan saamiseksi kannattaa vertailla useita lainoja ja niiden todellista vuosikorkoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pikaluotoista

Pikaluotto tarkoittaa nopeasti tilille maksettavaa vakuudetonta lainaa, jonka voit hakea netistä ja joka on summaltaan tyypillisesti muutamista satasista muutamiin tuhansiin euroihin.

Pikaluoton korko on aina henkilökohtainen ja se muodostuu muun muassa perustuen lainaajan omaan taloudelliseen tilanteeseen ja maksuhistoriaan. Yleensä pikaluoton minimikorko on 4 % ja maksimissaan 20 %.

Pikaluottoa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Pikaluottojen summat vaihtelevat lainatyypistä riippuen, mutta tyypillisesti maksimisumma on 70 000 euroa, jonka voi hakea täsmäluoton tai kulutusluoton muodossa.

Pikaluotto maksetaan tilille usein jo samana päivänä, mutta viimeistään parin arkipäivän sisällä.