Ferratum kokemuksia: tutustu palveluun ennen lainan hakemista

Ferratum on luotettava ja hyvämaineinen rahoituslaitos, joka toimii kansainvälisesti tarjoten erilaisia lainatuotteita. Yrityksellä on pitkä historia ja paljon kokemusta lainanantajana toimimisesta, ja se on ollut edelläkävijä rahoitusalalla.

Kannattaa huomioida, että vuoden 2023 alusta alkaen Ferratum ei ole myöntänyt uusia kertalainoja, vaan se tarjoaa suomalaisille ainoastaan Joustava-luotto -lainatuotettaan.

5/5

Lainasumma:

1 – 4000 €

Laina-aika:

3 – 54 kk

Luoton korko:

9,5 – 13,95 %

Ikävaatimus:

22v

Mikä yritys toimii Ferratumin taustalla?

Ferratum on rahoitusyhtiö, joka on perustettu Suomessa vuonna 2005. Yhtiö toimii nykyään Suomen lisäksi myös esimerkiksi Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan markkinoilla. Ferratumin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, mutta sillä on toimintaa tänä päivänä jopa 24 maassa.

Ferratum Bank nimettiin uudelleen vuonna 2022 ja nykyään se on Multitude Bank. Osana Multitude Group -konsernia sen nimi yhtenäistettiin muun konsernin kanssa, mutta se säilytti Suomessa Ferratum brändin.

Aiemmin Ferratum tarjosi pikalainoja, mutta nykyään sen tuotteina ovat ainoastaan joustoluotot. Yritys on ollut edelläkävijä mobiililainojen tarjoamisessa ja se tarjosi niitä ensimmäisenä Euroopan markkinoilla.

Ferratum Bank - joustoluottoa jopa 4000 € asti

Ferratumin joustoluotto on jatkuva luotto, jonka maksimi luottoraja on 4000 euroa. Tuotteen nimi on Joustava-luotto ja tällä hetkellä se on ainoa tuote mitä Ferratum tarjoaa.

Joustavaa-luottoa voi ajatella ikään kuin virtuaalisena luottokorttina, eli takaisin maksettu summa on aina uudelleen käytettävissä.

Joustoluotto on siitä helppo laina, että koron ja tilinhoitomaksun lisäksi siihen ei sisälly muita sivukuluja. Voit maksaa lainaa takaisin joustavasti ja valita takaisinmaksun itsellesi sopivaksi.

Kuka voi saada lainaa Ferratumilta?

Ferratumin vähimmäisehdot lainanhakijalle ovat verrattain tiukat, vaikka toisaalta esimerkiksi monet norjalaiset pankit asettavat vielä tiukempia ehtoja.

Voit hakea Ferratumilta lainaa, jos

Joistakin muista lainanantajista poiketen, Ferratum ei aseta yläikärajaa lainan hakemiselle. Hakemukseen tarvitset kuitenkin lisäksi:

Näin haet joustavaa lainaa Ferratumilta

Joustava-luotto tarjoaa kätevää joustoa talouteen, silloin kun rahantarve yllättää. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia, vaan pankki arvioi maksukykysi muun muassa tulojen, menojen, työtilanteen, asumismuodon ja aiempien velkojen kautta.

Joustoluottoa voit hakea milloin tahansa, sillä hakemus täytetään näppärästi verkossa. Jos lainapäätös on myönteinen, rahat maksetaan kuitenkin tilillesi vain 07-23 välisenä aikana

Lainan hakemiseksi tarvitset:

Itse lainahekmus on helppo täyttää Ferratumin verkkosivuilla. Näin se tapahtuu:

Mikä on Ferratum joustavan lainan korko?

Ferratum Joustava-luoton nimelliskorko on 19,97% ja todellinen vuosikorko maksimissaan 29,79%. Lainan korko ei ole matalimmasta päästä, mutta toisaalta lainasumma on suhteellisen pieni, jolloin korko on yleensäkin korkeampi kuin isoimmissa lainasummissa.

Joustoluottoja kannattaa kuitenkin aina vertailla, sillä muilta luotonantajilta voi saada matalamman koron luotolle.

Ferratum ei peri avausmaksua ta nostopalkkiota, mutta kuukausittainen palvelumaksu on 12€. Voit säätää kuukausittaista maksuerää ja laina-aikaa itsellesi sopivaksi, mutta se on vähintään 3% avoimesta kokonaissaldosta.

Asiakkaiden kokemuksia Ferratumista

Ferratumia pidetään luotettavana yrityksenä, jonka lainanhakuprosessi ja muu toiminta on sujuvaa. Asiakaskokemukseen kiinnitetään paljon huomiota, mikä näkyykin loistavina arvosteluina monissa eri kanavissa. Valtaosa asiakkaista on siis erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Asiakkaiden mukaan hakemus on helppo täyttää ja päätöksen saa nopeasti. Kiitosta saa myös toimiva asiakaspalvelu, jonka tavoittaa monella eri tavalla.

Yritys on vakavarainen ja hyvämaineinen, joten lainan hakeminen on turvallista. Ferratum lupaa käsitellä tietojasi luotettavasti ja pitää toimintansa läpinäkyvyyttä korkeimpana prioriteettina.

Uusi nimi, uudet tuotteet

Aiemmin Ferratum tunnettiin pikalainojen myöntäjänä ja vuonna 2021 se poisti joustoluoton kokonaan tuotteistaan. Nykyään joustoluotto on palautettu lainatuotteeksi, mutta enää Ferratum ei myönnä uusia kertalainoja.

Tällä hetkellä Ferratumilta voi siis ainoastaan hakea joustoluottoa.

Myös yhtiön nimessä on tapahtunut muutos. Nyt Ferratum Bank on Multitude Bank, joka on osa Multitude SE konsernia. Itse brändi on Suomessa kuitenkin edelleen Ferratum.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ferratumin asiakaspalvelu on henkilökohtaista ja asiantuntevaa. Se on myös saatavilla suomenkielisenä ja se on helposti tavoitettavissa. Toimivasta asiakaspalvelusta yritys saa siis ehdottomasti plussaa.

Lainahakemuksen voi jättää verkkosivuilla vuorokauden ympäri, mutta lainahakemuksia käsitellään ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Postiosoite:
ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

Puhelinnumero:
0800 166 208 (Ma-pe 09-17)

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

Ferratumilla on verkkosivuillaan käytössä live-chat ja sen lisäksi asiakaspalveluun saa yhteyden Whatsappilla ja Messengerillä. Tavoitettavuus onkin muita kilpailijoita huomattavasti paremmalla tasolla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ferratumista saa joustoluottoa 4000€ asti. Lainatuote toimii ikään kuin luottokorttina ja voit maksaa lainaa takaisin joustavasti ja maksamasi summa palautuu välittömästi käyttöösi. Ferratum tunnettiin aiemmin pikavipeistä ja se on myös myöntänyt pitkään kertalainoja. Tällä hetkellä joustoluotto on kuitenkin heidän ainoa tuotteensa.
Kyllä, Ferratum on luotettava suomalainen rahoituslaitos, joka pyrkii toiminnassaan eettisyyteen, läpinäkyvyyteen ja luotettavuuteen. Yritys on vakavarainen ja se on toiminut rahoitusalalla pitkään.
Ferratum Joustava-luotto sallii lainan nostamisen limiitin puitteissa ilman, että täytetään erillistä hakemusta. Luottoa voidaan nostaa käyttöön 4000 euroon saakka. Ferratum ei kuitenkaan myönnä lainoihin korotuksia ja lainoja on mahdollista saada vain yksi kerrallaan.
Ferratum joustoluoton limiitti on 4000€.
Multitude Bank on Ferratum Bankin uusi nimi Multitude ryhmän nimien yhtenäistämisen jälkeen. Ferratum tullaan kuitenkin tuntemaan edelleen vanhalla nimellään, sillä sen brändi säilyy Suomessa.