Joustoluotto (vertailu) - Katso halvin korko ja löydä paras!

Joustoluotto on joustava lainatuote, jonka avulla omaan arkeen voi saada helpotusta ja stressivapaita hetkiä. Luottokortin tavoin toimiva joustoluotto on hyvä tapa kattaa yllättävät arjen menot tai saada talouteen hieman puskuria pahan päivän varalle.

Paras joustoluotto on kooltaan sopiva ja sillä on matala korko ja alhaiset kulut. Halvimman joustoluoton löytäminen onnistuu vain vertailemalla joustolainoja ja selvittämällä niiden todelliset vuosikorot.

Vertaa joustoluotot

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

1 - 4000 €
3 - 54 kk
8.50 - 19 %

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

1 - 10 000 €
1 - 12 kk
19 %

1 - 15 000 €
1 - 12 kk
19 %

100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19 %

Joustoluottovertailu - selvitä nämä asiat ennen lainanhakua

Joustoluottojen vertailu tuo säästöjä

Lainamarkkinoilla on tänä päivänä tarjolla monia erilaisia joustoluottoja ja niitä vertaillessa pää saattaa helposti mennä pyörälle. Ennen joustoluoton hakemista ja lainahakemuksen jättämistä on hyvä lukea asiakkaiden kokemuksia joustoluotoista ja selvittää muutamia asioita, jotka vaikuttavat lainanhakuprosessiin.

Lainanhakijan tulisi aluksi miettiä itse, kuinka paljon joustoluottoa tarvitsee. Lainasummat voivat vaihdella muutamista tuhansista euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Ennen joustoluottojen vertailua kannattaa siis päättää itselle sopiva lainahaarukka, joka ei ole liian pieni tai liian suuri.

Lainaajan on syytä myös selvittää joustoluottoon liittyvät korot ja muut kulut, jotka määrittävät luoton todelliset kustannukset. Lainanhakijan tulisi kiinnittää huomiota nimelliskoron lisäksi myös muihin kuluihin, kuten tilinavausmaksuun, laskutuslisään ja tilinhoitomaksuun.

On myös hyvä selvittää etukäteen, voiko joustoluottotililtä tehdä siirtoja pelkästään omalle tilille vai voiko siltä maksaa myös suoraan laskuja. Jotkut joustoluottoja tarjoavat rahoitusyhtiöt nimittäin mahdollistavat laskujen maksamisen suoraan luottotiliin liitetetyllä maksukortilla.

Huomioi nämä asiat ennen kuin haet joustoluottoa:

Miten joustoluotto eroaa perinteisestä lainasta?

Lainatuotteita on markkinoilla jo muutamia erilaisia, mutta joustoluotto eroaa muun muassa kulutusluotosta ja pikalainasta yhdellä suurella tavalla. Joustoluottotili ei nimittäin mene kiinni lainan pois maksamisen jälkeen, vaan lainaaja voi nostaa rahaa joustoluottotililtään uudestaan luottolimiittinsä puitteissa.

Esimerkiksi kulutusluotto maksetaan lainanhakijan tilille kerralla, jonka jälkeen lainaaja lyhentää lainaa siihen saakka, kunnes laina on maksettu kokonaan pois.

Joustoluottoa sen sijaan ei makseta lainaajan tilille, vaan hänelle avataan tili, jolla on tietty määrä luottoa käytettävissä. Lainaaja voi nostaa tililtä rahaa vaikka useampaan kertaan kuukaudessa.

Lainaaja maksaa joustoluottoa takaisin siis vain käyttämästään summasta, eikä koko lainamäärästä. Jos lainaajalla on esimerkiksi 2000 euron joustoluotto ja hän on nostanut tililtään lainaa 1000 euroa, hän maksaa lainanlyhennyksiä ainoastaan lainaamastaan summasta.

Joustoluotto toimii siis samalla tavalla kuin perinteinen luottokortti, joten lainaajan ei tarvitse päättää etukäteen tarvitsemaansa lainasummaa.

Paras joustoluotto tuo joustoa elämään

Joustoluoton avulla voit saada joustavuutta omaan elämään ja arkeen. Yllättävät kulut eivät ole enää niin ikäviä, kun taustalla on joustoluottotili, jolta voi tarvittaessa nostaa rahaa akuuttien kulujen maksamiseen.

Kaikki joustolainat eivät kuitenkaan ole samanarvoisia. Paras joustoluotto löytyykin vain vertailemalla ja tutkimalla saatavilla olevia joustolainoja.

Parhaan joustoluoton tunnistat näistä ominaisuuksista:

Mistä löytyy halvin joustoluotto?

Onko kiikarissasi edullisin joustoluotto? Halvimman joustoluoton löytäminen ei aina ole yksinkertaista, sillä se riippuu useista eri seikoista, kuten lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta.

Joustoluotto24.fi tarjoaa kuitenkin helpon tavan vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja löytää juuri sinulle parhaiten sopiva joustoluotto.

Laita hakemus menemään ja anna useiden pankkien sekä rahoituslaitosten kilpailla sinusta asiakkaana. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista etkä tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia.

Joustoluotto voidaan hyväksyä ja siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja vie vain muutaman minuutin.

Joustoluoton hakeminen netistä

Joustoluoton hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainaa voi hakea niin arkena kuin viikonloppuna, mutta tyypillisesti joustoluottohakemukset käsitellään arkisin toimistoaikoina.

Jos lainan saamisella on kiire, hakemus kannattaa jättää mahdollisimman aikaisin aamulla ja liitteet kannattaa lähettää mahdollisimman pian myönteisen alustavan lainapäätöksen saamisen jälkeen.

Voit hakea joustoluottoa helposti vertailumme kautta näin:

  1. Vertaa joustoluotot
  2. Valitse paras joustoluotto
  3. Tee ilmainen lainahakemus
  4. Odota lainapäätöstä
  5. Hyväksy lainasopimus

Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen joustoluottotili avataan heti ja pääset tekemään nostoja luottotililtäsi.

Kuka voi saada joustoluottoa?

Lainavaatimukset joustoluoton saamiseen riippuvat aina lainantarjoajasta. Joillain lainantarjoajilla voi olla esimerkiksi korkeampi ikävaatimus kuin toisilla.

Yleisesti ottaen joustoluoton voi kuitenkin saada kaikki 18 vuotta täyttäneet, Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja.

Joskus lainantarjoaja voi kuitenkin vaatia korkeampaa ikää, jos esimerkiksi haettu lainasumma on tavallista korkeampi. Jotkut lainantarjoajat saattavat myös edellyttää että hakijalta löytyy suomalaiset verkkopankkitunnukset ja suomalainen puhelinnumero.

Tarkemmat luoton saamisen ehdot löydät aina lainatarjoajan omilta sivuilta.

Usein kysytyt kysymykset

Joustoluottojen vertailu kannattaa, sillä vain vertailemalla löydät parhaat joustoluotot alhaisimmilla koroilla. Joustoluottoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon pelkän nimelliskoron sijasta.

Halvin joustoluotto löytyy tällä hetkellä Ferratum Bankilta. Kiilpailuttamalla ja vertailemalla joustoluotot löydät aina sinulle edullisimman joustoluoton.

Joustoluoton korko on aina henkilökohtainen ja koron suuruuteen voivat vaikuttaa muun muassa hakijan tulot, menot ja maksuhistoria.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, et voi saada joustoluottoa. Kaikki vastuulliset lainantarjoajat tarkistavat aina hakijan luottotiedot ja lainan myöntäminen luottotiedottomalle henkilölle on laitonta.